LÅNGTORA TENNISKLUBB

Go to content

AKTIVITETER

Planerade aktiviteter under sommaren 2011

Långtora tennisklubb är inne på sitt tredje år som tennisanläggning och vi kommer att ha mycket spännande aktiviteter under detta år.
Drosbakken Cup kommer att arrangeras sista veckan i Juli och första veckan i Augusti. Mer information kommer att finnas på Tentours hemsida.

Vi har även samarbete med Peter Rejmer och Magnus Hjulström som arrangerar Baltic Sea Tennis Camp här i Långtora i år. Datum för dessa läger finns
på deras hemsida.

Vi hoppas på att vi får ett bra samarbete med Magnus Norman och Good to Great, som har tagit kontakt med oss. Läger Good to great kommer att arrangeras
den 6-10 Juni 2011. Kungliga Hallen, SALK och USIF har även planerat att ha läger men det finns fortfarande helger som är lediga. För intresse av att anordna
läger eller annan verksamhet ta kontakt med oss via mail eller via Baltic Sea Tennis Camp.

Patrik Langvardt kommer även i år att ha läger, den 13-17 Juni.

Viktiga datum:

6-10 juni läger Good to great
13-17 juni läger Patrik Langvardt
11-15 juli läger Peter Rejmer (Baltic sea tennis camp) (finns några platser kvar)
18-22 juli läger Peter Rejmer (Baltic sea tennis camp)
23 juli-7 aug Drosbakken Cup

Banorna kommer att vara färdiga förhoppningsvis från första veckan i April om vädret tillåter.

-----------------------------------------------------------------

Här finns möjligheter att övernatta. Vi har 26 bäddar, gym och kök, bastu och flera duschar.

Back to content | Back to main menu